mynewspapers.net

Hur man drar en Bat Mask med ansiktsmålning

Hur man drar en Bat Mask med ansiktsmålning


Rita en bat mask med ansiktsmålning är en av de enklaste ansiktsmålning mönster som kan bemästras. Detta projekt är särskilt bra för absoluta nybörjare--använder masken bara tre färger med några fina detaljer. Två av färgerna är block färger som täcker ett stort område i ansiktet och är enkla att göra. Här målade mask är också bra för små barn, eftersom det täcker bara upp hälften av ansiktet och är mindre sannolikt att gnuggas bort eller förstörs genom att äta.

Instruktioner

• Skriva ut en bild av en fladdermus. Leta efter en bild där kroppen av bat syns tydligt och vingarna är expanderade. Öva på att rita det, med papper och en penna tills du är säker kan du rita det freehand.

• Rengör med varmt vatten i ansiktet på den person du målar. Doppa en tunn pensel i svart ansikte färg och doppa den lätt i burken med vatten (gör inte få det för blött). Måla konturerna av bat. Spännvidden bör leda ut till kanterna på ansiktet, över ögonbrynen. Chefen för bat bör vara mellan ögonbrynen, och längden på sin kropp ska köras till spetsen av näsan. Den yttre kanten av vingarna ska komma under ögonen och täcker ungefär hälften av kinden. Se till att när du målar runt ögonen att ögonlocken och under ögonen inte är målade.

• Fukta make-up svampen med lite vatten och dopp i den gula ansiktsmålning. Sponge färgen runt om skissera av stafettpinnen i pannan och på bottnar i kinderna. Akta att smeta ut bat svart kontur.

• Fyll i konturerna av bat med svart färg och tjock pensel. Fukta borsten i vatten burken som behövs för att underlätta målning.

• Måla i bat's ögon med ren tunn pensel och vit färg. Lägga till några fler vita linjer vertikalt längs kroppen av pat och mot yttre kanterna för att göra bat mer realistiskt. Använd spetsen på en öra bomullstopp doppad i såpvatten att rätta till eventuella misstag och att städa någon smetas ut i kanterna. Om du har att rätta till eventuella misstag, måla över det korrigerade området att fylla tillbaka i någon raderat färg eller detaljer.