mynewspapers.net

Hur man drar en Asian Fairy

Hur man drar en Asian Fairy


Alla älskar älvor, särskilt barn. De flesta barn älskar berättelser om älvor, och några låtsas ens vara fairy prinsessor. Med denna lätt handledning, kan barn och vuxna lära dig hur man drar en söt liten asiatiska älva som någon kan älska.

Instruktioner

• Rita en "kedja" av cirklar och rektanglar. Den första cirkeln är chef. På botten av det cirklar, lägga till en liten rektangel för halsen. På botten av den rektangeln, lägga till en annan cirkel för bröstet. På botten av det cirklar, Lägg en medelstora rektangel för buken och en annan cirkel.

• Börjar på axlarna (toppen av den andra cirkeln som du skapade i steg 1), lägga till arm rör. Eftersom feer är små, är allt på denna ritning på småskalighet, så gör övre armar en tum i längd. Sedan lägga till den nedre delen av armarna och böj dem lite till höger. Den nedre arm delen bör också vara en tum i längd. Börja från botten av den tredje cirkeln du drog för benen, och rita två ben rör som är ungefär en tum och en centimeter lång. Sedan lägga till den nedre delen av benen och böja dem till vänster något. Den nedre delen av benen bör mäta en tum och en och en halv centimeter långa.

• Lägga till dina händer och fötter riktlinjer i ritningen. Detta görs genom att lägga till ovaler till ändarna på rören arm och ben. Du kan också lägga till din ansikte riktlinjerna upp ansiktet i kvadranter; Detta hjälper dig att rita ansiktet proportionellt.

• Rita ögon något ovan och böjd upp något på din riktlinjerna utvändiga hörn. Kontrollera ögonen är avlånga. Lägg sedan till Iris och elever. Forma den Fairys ansikte; hennes ansikte är väldigt rund. Gör hennes vänstra öra spetsiga som elf öron. Lägga till en näsa där raden kvadrant möter. Något under näsan, lägga till munnen. Du kan välja att lägga håret i det här steget, eller kan du vänta.

• Lägg Fairys nacke, armar och kropp ner till midjan. Kalkera över de riktlinjer som du skapade i steg ett och två.

• Rita den Fairys händer. Du kan lägga till någon pose för fingrarna. Avsluta forma ut älva under magen, och spår över dina riktlinjer för ben och fötter.

• Lägga till kläder och vingar. Du kan klä din älva något sätt du välja och designa dina vingar som du vill. Fairy vingar allt från dragonfly vingar till fjärilsvingar eller någon design du väljer mellan.

• Radera alla riktlinjer och färg din älva med något medium du väljer. Jag väljer att färga min bild med Photoshop Elements 5.0, och jag cell-färgade min bild.