mynewspapers.net

Hur man drar en äldre Anime karaktär

Hur man drar en äldre Anime karaktär


Anime-stil ritning är vanligtvis mycket ren och strömlinjeformad med ansikten som har stora ögon och små näsor. Detta är bra för barn, tonåringar och unga vuxna, kan rita en äldre eller en äldre person i anime-stil vara en utmaning. Nyckeln till believably ritning en äldre person i anime-stil är att veta exakt var att sätta extra rader och var att ändra linjer. Du kan rita en äldre karaktär på samma sätt som du vill rita en ung karaktär, men med flera viktiga ändringar, särskilt i ansiktet.

Instruktioner

• Lägga till linjer runt ögonen. En kurva runt på undersidan av varje öga föreslår väskor och några V-formade markerar i yttre hörnen föreslå kråksparkar. Desto fler rader du lägger till, ju äldre en person ser ut. Dessutom, rita en äldre persons ögon något mindre eller smalare än du skulle för en ung person. Människor i anime stil ritning ofta har stora, överdrivna ögon men detta kommer inte att leta rätt för en äldre karaktär.

• Lägga till linjer runt munnen. C-formade kurvor på utsidan av hörnen av munnen är gemensamma rynkor som utvecklas som person åldrar. Använda en spegel och leende i stort sett att se var denna linje är om du inte är säker på hur man drar det. För en mycket gammal person, fördjupa kurvan och lägga till vertikala rynkor i läpparna. Kom ihåg att som person åldrar, läpparna tunna, så Lägg inte till fylliga läppar till en äldre person.

• Mjuka upp käklinjen och eliminera skarpa vinklar. För de flesta börjar huden sag om halsen och haka som person åldrar. Lägg till mjuka kurvor jawline föreslå slapp hud eller fett och lägga till rynkor i halsen. Vågrät eller lodrät rynkor både arbete. Du kan lämna hakan mycket skarp om du gillar men detta kommer att föreslå en mycket mager karaktär.

• Lägga till horisontella rynkor i pannan. Detta kan vara lite knepigt i anime-stil och några rader är vanligtvis lämplig.

• Förstora öron och näsa något. Som person åldrar, öronen fortsätter att växa och ansiktet avtar. Detta skapar utseende med en större näsa än en ung person.

• Tunna hår eller göra tecknet skallig. Människor tenderar att förlora sitt hår som de ålder, så mycket tjock, full hår kommer att se sin plats på en mycket gammal karaktär.

• Dra händerna tunnare än du normalt skulle, med stora knogar.