mynewspapers.net

Hur man drar Cool Anime kläder för män

Hur man drar Cool Anime kläder för män


Rita cool anime kläder för män är inte annorlunda än Rita kläder för något annat. Den största skillnaden mellan Rita kläder för män och rita en anime typ stil är att anime stil är mer naivt. Anime är en typ av animering, så konstnärer inte kan skapa alltför många detaljer på grund av mängden tid som krävs för att göra en show. Men känn dig fri att sätta så mycket information som du vill när du ritar kläder för din manliga karaktärer.

Instruktioner

• Välj en stil av kläder att dra. Män bär allt från kostymer till badbyxor, så det finns ingen brist på herrkläder Rita anime tecken. Anime kläder är oftast mer flamboyant och har en tecknad stil. Eftersom majoriteten av anime skapas i Japan, tenderar kläder att ha en japansk stil som innehåller massor av traditionella japanska kläder. Titta på en mängd olika anime TV visar för att få en uppfattning om alla de olika sorterna som är tillgänglig för dig.

• Rita rynkor i kläder att skapa mer realism. Herrkläder är vanligen styvare än kvinnors, så rynkorna på skjortor och byxor är skarp och mindre flödar. Veck och rynkor bör endast göras när karaktären är i rörelse. Om mannens arm sticker rakt upp, kommer att sedan rynkor dra mot armhålan och vira runt hans bicep.

• Skiss stretch märken på områden av kläder som överlappar breda områden av mannens kropp. Skjortan kommer sträcka mer tätt över hans bröst och axlar än det skulle över hans midja eller ben. Du kan skapa denna effekt genom att rita kläder som passar hans form på dessa bredare områden av kroppen och dra mer klasar av tyget runt områden som inte sträcker tyget. Den klasar kan dras på sidorna av hans midja genom att göra små, överlappande, sidled trianglar.

• Skapa vikt kläder genom att ändra tjockleken på tyget. En ljus T-shirt är tunn och flyter, medan en tjock par ull byxor är styvt och stelt. Du kan skapa en tjock par byxor av Rita skarpare och mer kantiga linjer, medan ett tyg kommer att avrundas.