mynewspapers.net

Hur man drar byggnadsplanerna för en kedja länk staketKedjelänk staket kan hittas i många bostäder och affärer. Till att börja arbetet med att bygga denna typ av staket, måste du ha en plan. Väl genomtänkt och omsorgsfullt ritade byggnadsplanerna kan hjälpa enormt för att göra dessa stängsel idéer blir verklighet. Det finns några saker du kommer att behöva överväga och besluta om innan du börjar bygga. Längd, grindar och post avstånd är bara några av dessa överväganden.

Instruktioner

• Använd ett måttband reda på faktiska området där du vill att ditt staket ska placeras. Anteckna dessa mätningar på en bit papper.

• Bestäm om du ska bygga din-kedjelänk staket. Detta bör vara minst fyra inches i från egenskapsraden. Rita den övergripande utformningen av stängslet på din konstruktion plan blad (ett stort ark papper från ditt lokala kontor leverans eller konst butik kommer att göra), inklusive placering av gates. Lägg till stora strukturer i denna ritning, till exempel byggnader, träd och gångvägar, att använda som referenspunkter. Detta är ett preliminärt förslag till ritning, så det behöver inte vara perfekt på denna punkt.

• Bestäm önskad hörn, gate och avsluta inlägg. Dessa huvudsakliga tjänster kallas terminal inlägg och är fyra inches längre än "line" inlägg som hålla stängslet upp. Rita och märka dessa på din ritning.

• Fastställa faktiska bredd för varje gate. Denna mätning innehåller bredden på porten, gångjärn och lås. Typiska promenad gates har 3¾-tums gångjärn och lås. Dubbel-drive gates använda brukar 5½-tums lås och gångjärn. Varje gate hålls på plats av två terminal inlägg. Dra dessa avsnitt och anteckna måtten på konstruktionsplanen.

• Räkna ut hur många linje inlägg du behöver. Dessa bör vara jämnt fördelade mellan två terminal inlägg, inte mer än 10 fot apart. Till exempel om det finns 30 fot mellan terminal inlägg, inlägg utrymme raden 10 fot apart. Om det finns 36 fot mellan terminal inlägg, space dem varje 9 fot. Skissa på din ritning och märka dem.

• Besluta om din vill ha en spänning tråd och stag järnväg på stängsel bredvid dina portar. Rita dem i också. Ett stag järnväg löper från Montageskena till närmaste linje inlägget om en fot ner från toppen av fäktning. Stag järnväg är ansluten till de två inlägg med stag band och fungerar som en stödjande struktur.

• Skiss top järnväg polackerna. Dessa poler kör längden på fäktning mellan terminal polacker, med undantag av områdena som gate. Loop caps är på toppen av linjen polacker och används för att hålla de övre skena inlägg på plats.

• Rita en spänning bar i varje ände av stängsel nära terminal inlägg. Dessa löper lodrätt i slutet av fäktning och bifoga fäktning på terminal inlägg med en spänning band och en transport bult.

• Rita gavlar och loop caps på din grind. Gavlar gå på ändarna av top järnväg polackerna. Stängsel säkras också på plats med små delar av lösa kabeln kopplingsförbehåll stängsel till den övre skenan. Du behöver inte dra dem, bara ha det i åtanke.

• Rita en sidoutsikt över staketet, som om du tittade direkt på sidan men kan även se hur djupa inlägg är i marken. Du behöver för att skissa endast en del av staketet, precis tillräckligt för att inkludera en terminal post, en rad inlägg, en sträcka av stängsel och en grind, så du har en referens för hur det ska se från sidan. Observera dimensionerna för varje referenspunkt, t ex djup gräva hålet och avståndet mellan stängselstolpar.

• Skiss-kedjelänk stängslet med kors och tvärs design. Rita terminal inlägg två inches högre än fäktning och raden inlägg två inches lägre än fäktning.

• Lägg till gräva hål för tjänsterna med dimensioner. Rita terminal-post hålen så att botten av hålet är 12 inches bred och 10 inches bred överst. Linje-post hålen är 10 inches i botten och 8 inches på toppen.

• Rita din full - och sido-konstruktionsplaner på ett snyggt och lättläst sätt på ett separat papper. Detta kommer att säkerställa att din ritning är förståeligt och dimensionellt korrekt.

• Lägg till andra särskilda instruktioner eller överväganden till byggnadsplanerna under rubriken "Anteckningar." Detta kan placeras i ett utrymme på papper så länge den är tydligt synlig.

• Skriva på baksidan av planerna eller på ett separat blad alla objekt du behöver för detta projekt. Detta omfattar allt från numrera av fodrar inlägg till vagnsbultar. Detta kommer att göra det lättare att få och organisera alla objekt för att slutföra projektet stängsel.