mynewspapers.net

Hur man drar blommor Online

Hur man drar blommor Online


Blommorna kommer i alla former, storlekar och färger. Rita en enkel blomma kontur kan vara enkelt, men om du vill lära dig hur man drar särskilt blommor med viss grad av realism, flera olika platser kan hjälpa dig att lära dig att skapa olika mönster och olika typer av blommor. Du kan titta på mönster, se steg för steg-instruktioner och titta på video att lära sig de färdigheter du behöver Rita blommor online.

Instruktioner

• Webbplatsen för konstnärer att hjälpa barn online och klickar du på länken hur fästa. Läs igenom instruktionerna på olika objekt. En av lärdomarna lär dig hur man drar blommor. Läs om hur man drar blommor för att få lite tips om processen. När du vet lite om ritning processen, kan du fortsätta till andra webbplatser. De flesta av lärdomarna för att rita blommor börjar med att dra stjälken, eftersom detta är del av blomman som skapar visuella form och linje. Dra de enskilda komponenterna i blossom själv: kronblad, ståndare och pistill. Men varierar blommor stort i konformation, så steg för steg-anvisningar för olika är praktiskt, eftersom vissa kräver mer cirkulär stroke och vissa är mer linjär.

• Klicka på forumet trädgård duk och Välj sektionen hantverk. Här, användare har lagt upp flera olika typer av blomman bilder. Du kan titta på deras stegvisa anvisningar om hur man drar många olika sorter. Läst varje inlägg för att se olika typer av blommor som har laddats, som pioner, solrosor, rosor och blomsterarrangemang som vaser och buketter. Inlägg ger exempel på ritningar och instruktioner på. Vissa användare är mer detaljerade än andra, men när du läser igenom beskrivningen får du en god uppfattning om hur ritningen skapades.

• Klicka på Rita blommor Online och titta på olika typer av blommor som har laddats. Användare och platschefer har laddat upp ritningar av rosor, trädgård blommor, brudbuketter, blomsterarrangemang och påskliljor, för att nämna några. Du kan följa anvisningarna för varje blomma ritningarna genom att klicka på var och en av dem i sin tur. Du & amp; #039; ll se steg för steg-instruktioner om hur man drar varje blomma. Följ instruktionerna och rita blommor på papper. Fortsätta att öva. Du kan jämföra din färdiga produkten med ritningarna som har laddats.

• Gå till hur man drar tecknad film Online. Här, kan du få en bättre uppfattning om Hur Rita objekt i allmänhet, så du kan arbeta med skuggning och placering av blommorna du har just fått veta att dra. Klicka på de olika lektionerna och sedan välja några scener med blommor i dem. Titta på video av den tecknade dras och försöka kopiera varje av rörelserna så du kan lära dig hur man drar blommor. Du kan också använda musen för att rita blommor direkt på screento få mer träning.