mynewspapers.net

Hur man drar blommor och rosor

Hur man drar blommor och rosor


Blommor och rosor i synnerhet är ofta föremål för ritningar på grund av sin popularitet och naturliga skönhet. Som någon konstnärlig strävan krävs Rita blommor och rosor väl övning. Blommor och rosor är gemensamma studie ämnen i början konst klasser eftersom de lära eleverna sådana konstnärliga färdigheter som skiktning, skuggning och hur man bedömer andel. Den tid och omsorg du ägna till ritningen blommor och rosor är värt ansträngningen. Du kommer att belönas med en bild av skönhet som du och ingen annan, skapad.

Instruktioner

• Använd en skiss penna för att rita en blomma eller rose du vill använda som föremål för ritningen kontur. Konsultera en referens foto om det behövs. Uppmärksamma formen på kronbladen. Rosor tenderar att ha en skiktad titta, medan andra blommor är mer öppna, med platt, leaflike kronblad. Se till att du en disposition av den allmänna formen av kronbladen korrekt som du lätt producera din ritning. För en ros, besluta huruvida du kommer att dra det stängt eller i full blom. En sluten rose är enklare för en nybörjare.

• Rita stammen av din blomma nästa, börjar vid basen av blomman sig och arbetar nedåt. För en ros, lägga till små Taggar på stammen. Gör detta genom att rita lite trianglar med samma spets pekar utåt från stammen. Lägg till två eller tre blad mete från stjälken, med spetsen på bladet i en liten rätt vinkel.

• Lägga till ljus mönster längs ena kanten av stammen med din skiss penna. Lägga till en ljus skugga baser och kanter av törnen om du ritar en ros. Kontrasten mellan ljust och mörkt penna skuggning ger djup till stammen och törnen.

• Återgå till konturerna av din blomblad och mörkare dispositionen genom att gå över den med din skiss penna igen. Rita mer kronblad, arbeta din väg från dispositionen till sin linda av blomman. Överlappning varje kronblad för att skapa tydlig skiktning en ros har, om Rita en ros. Lägga till lite lätt mönster mellan kronbladen skapa dimension.

• Använd din färgade pennor för att skapa skuggor och högdagrar. Välj två olika nyanser av färg du väljer för din blomma eller rosenblad. Till exempel använda mörka och ljusa gula att skapa skugga och ljus för en gul ros. Applicera den ljusare färgen runt kanterna på kronbladen och arbeta dig i. Växla till i mörkare nyans som du nära centrum av kronbladen, att föra ut ett nästan 3D-element till din skiss.

• Färg din hela blomma eller rose, gå över skuggor och högdagrar redan gjort. Bli kreativ med de färger du väljer. Tänk rosa, orange eller gult för din rose. Inte begränsa sig till en röd ros.

• Lägga färg touch-ups till din blomma eller rose att avsluta det. Mörkare funktionerna kontur för att slipa kanterna. Lägga till ljus brun höjdpunkter törnen och stam, om Rita en ros, för att ge dem mer realistiska färga.