mynewspapers.net

Hur man dränera en damm med en dränkbar Pump

Hur man dränera en damm med en dränkbar Pump


Damm ägare måste regelbundet Töm och rengör dem för att hålla dem och vatten trädgårdar friska. Ett elektriskt manövrerade dränkbar pump som sitter i dammen är ett utmärkt verktyg för jobbet. Du kan dränera en damm med en pump under loppet av en eftermiddag och få ett ben upp på din Vårstädning.

Instruktioner

• Ställ in en behållare för din damm invånare medan du dränering, om det behövs. En barnpool gör en utmärkt uppsamlingstank. Fylla poolen med vatten från dammen. Detta förhindrar chockerande akvatiska livet tvungna att hantera nya vatten.

• Överföra några plantor från dammen in i tillfälliga poolen.

• Använd ett nät eller annan enhet att fånga fisk i din damm och överföra dem till poolen. Detta är också ett bra tillfälle att kontrollera hälsan på fisken och se om de har några problem som behöver uppmärksamhet.

• Anslut en längd på slang till utloppet på dränkbara pumpen. Om pumpen är redan på plats på botten av dammen, måste du koppla loss alla slangar som redan är ansluten. Säkra slangen med en plastslang slips. Längden på slangen beror på storleken och formen på din damm. Du vill ha en slang längd tillräckligt länge för att nå ut din damm och i en närliggande avlopp eller ett område för dränering.

• Ange dränkbar pump i dammen på lägsta nivå. Koppla in pumpen i ett eluttag med marken fel krets avbryta (GFCI). Dessa typer av butiker skydda mot power läckor och förhindra elchocker. Som i slutet av dräneringsslangen i ett närliggande avlopp eller i en del av din trädgård som sluttar från dammen.

• Aktivera pumpen vid pumpen eller växla på banan. Låt vattnet rinna ut genom bifogade slangen. Stänga av pumpen innan vattennivån sjunker under pumpen.