mynewspapers.net

Hur man dödar växter & buggar med enkla ingredienser som finns i hemmetDu behöver inte köpa dyra ogräs och bugg sprayer att bli av dina skadedjur problem. I själva verket innehåller de flesta sprayer som du hittar i handelsträdgårdar skadliga kemikalier som kan utgöra en fara för barn och djur genom direktkontakt. Istället använda några grundläggande ingredienser från ditt skafferi och göra några säkra lösningar som permanent kommer att döda alla dina skadedjur och ogräs.

Instruktioner

• Spraya några oönskade gräs med en sprayflaska fylld med vinäger. Grundligt njuta toppar av blad och stjälkar och låt växterna torkar ut i solen. Vinäger kommer att bränna bladen som den utsätts för solen och dödar växten.

• Kombinera 2 delar vatten och 1 del blekmedel i en gräsmatta spruta flaska och spraya oönskade gräsbevuxen patchar. Blekmedel dödar gräset och frön.

• Lös 1 msk salt i en kastrull med kokande vatten och häll över ogräs i din trottoar sprickor. Vattnet kommer att döda ogräset omedelbart, och saltet kommer att hålla nya ogräs från att växa.

• Döda av myror i dina krukor genom upplösning 1 msk borsyra och 1 msk socker i 1 gallon vatten. Häll vatten i planter. Myrorna äter söt vätska och dör av borsyra.

• Strö borsyra under apparater och runt hörnen av ditt hem att hålla syrsor, kackerlackor och andra skadedjur bort. Borsyra fastnar på undersidan och torkar buggar.

• Håll vit och bladlöss bort av dina växter genom damning leaves' toppar och undersida med kiselgur. De små partiklarna är vassa och kommer att döda buggar på kontakt.