mynewspapers.net

Hur man dödar vägglöss naturligt

Hur man dödar vägglöss naturligt


Vägglöss har spelats in i historien så tidigt som 1600-talet. I USA, har användningen av kraftfulla bekämpningsmedel bidragit till att begränsa antalet kraftigt. Enligt webbplatsen säng bugg har säng bugg infestationer vuxit i betydelse under det senaste decenniet. Mer bödlarna använder bugg fällor och beten som är effektiva för andra hushåll skadedjur men inte för vägglöss. Det finns naturliga metoder för att befria ditt hem av vägglöss.

Instruktioner

• Kontrollera för att se till att du har att göra med vägglöss av utelämna dubbelhäftande tejp längs väggarna och bredvid sängar. Kolla på morgonen för att se om vägglöss har fastnat på bandet.

• Ta bort alla sängkläder från sängar. Se till att sängkläder hålls inneslutna - du inte vill låta sängkläder får skakas, släppa buggar. Lägga det direkt i brickan. Tvätta i varmt vatten och torka i hetaste torktumlare temperaturen. Kör kläder torktumlare i mer än 15 minuter och placera objekt i en plastpåse för en dag att döda eventuella kvarvarande vägglöss.

• Placera några malkulor i väskan dammsugare. Dammsug alla rum i hemmet helt, med speciell uppmärksamhet på sprickor och skrevor, möbler madrasser. Avyttra dammsugarpåsar omedelbart.

• Blanda 1 del gnugga alkohol och 1 del vatten i en sprayflaska. Spraya golv, sängar och möbler, mättar igen sprickor och skrevor där buggar är benägna att dölja.

• Hitta en naturlig trädgårdsskötsel butik i ditt område. Det bör bära naturligt insektsmedel som kommer att döda vägglöss utan att skada miljön.