mynewspapers.net

Hur man dödar vägglöss med huskurer

Hur man dödar vägglöss med huskurer


Vägglöss är parasiter som kan orsaka irritation på huden. Insekterna som lever på varmblodiga djur. De bor i svala och mörka platser som sängramar och veck i madrassen. Ta bort vägglöss helt kan vara en komplicerad process. I stället för kräver en skadedjursbekämpare, kan du försöka ta bort dem själv med huskurer. Om du inte lyckas att ta bort vägglöss, måste du kontakta en skadedjursbekämpare.

Instruktioner

• Anslut klädsel tillbehöret till din dammsugare. Köra vakuum över alla ytor på angripna rummet. Dammsugning tar inte bort alla vägglöss, men det hjälper att ta bort de flesta av dem och äggen. Dammsug alla områden i rummet som golvbrädorna, hörnen av väggen och säng ramen.

• Tvätta kläder och säng ark enligt skivbolaget vård. Tvätta dem med varmvatten om möjligt. Placera objekten i torktumlaren eftersom värmen kommer att döda insekter. Placera objekt som uppstoppade djur eller mattor som inte kan tvättas direkt i torktumlaren så att värmen för att döda vägglöss.

• Placera objekt som du inte kan tvätta i en plastpåse. Placera den i frysen att exponera vägglöss till en extrem temperatur som kommer att döda dem i veckan.

• Strö kiselgur längs sprickor i rummet och under sängen. Mat-grade pulvret kommer att skära vägglöss som de krypa på golvet och få dem att dö.

• Placera ett madrasskydd på försegla bedbugs inne i madrassen. Detta kommer att fälla vägglöss, men det kan ta upp till 18 månader för dem att dö.