mynewspapers.net

Hur man dödar vägglöss i stoppade möbler

Hur man dödar vägglöss i stoppade möbler


I denna tid av globala resor och varor som kommer från andra länder ökade, har säng bugg problemet eskalerat. Vägglöss kan komma in i ditt hem som kopplas till din resväska eller även på nya kläder köps från en ansedd butik. När vägglöss angripa din stoppmöbler, är problemet lite svårare att kontrollera. Att bli av med vägglöss tar persistens och uppmärksamhet till fina detalj.

Instruktioner

• Dammsug alla stoppade artiklar. Använda bilagor för att få i alla sprickor. Ägna särskild uppmärksamhet åt veck i områdena bakom knappar och tyg. Om det finns trä på dina möbler, vakuum i någon spricka eller skreva områden.

• Töm vakuum omedelbart. Göra det utanför, och om din vakuum har en väska, förslut påsen och Lägg den i din utanför sopor.

• Sätta alla små kuddar från din stoppade bitar i torktumlaren på heta i 20 till 30 minuter. Större kuddar som inte passar i torktumlaren kan tas till en dry-cleaner. Påsen kuddarna och tala etableringen att de är smittade. Vissa Kemtvätt kan vägra att rengöra objekt, så du kanske vill kolla innan du tar din kuddar.

• Använd en het ånga maskin på dina möbler. Ångan måste nå en temperatur av 51,7 grader C skall vara effektiv. Upprepa denna process i ytterligare en vecka vara säker på att du har dödat alla ägg. Ånga alla områden--även trä-- men test i ett inconspicuous område att se till att trä skadas inte av steam.

• Fyll sprickor i trä med trä kitt. Vägglöss kan gömma sig i dessa små områden och lägga ägg.

• Ring en skadedjursbekämpning företag att ingripa om dessa åtgärder inte lyckas. Om detta inte löser problemet, kan du behöva bli av den angripna bit.