mynewspapers.net

Hur man dödar termiter utan bekämpningsmedel

Hur man dödar termiter utan bekämpningsmedel


Termiter är sociala insekter med flera hundra till flera miljoner familjemedlemmar. De arbetar tillsammans, bilda ett ordnat system för att hitta källor till mat att expandera kolonin på obestämd tid. När det gäller döda termiter, bekämpningsmedel är effektiva, men du kan vara ovilliga att använda dem om det finns barn eller husdjur i ditt hushåll. Borsyra är en helt naturlig ingrediens som du kan använda till bete och döda termiter. Det förstör bakteriell urdjuret inom mag termiter; Detta gör det omöjligt för termiter att smälta, i huvudsak svälter dem till döds.

Instruktioner

• Blanda två koppar vatten, en tesked borsyra och 10 teskedar socker i en stor behållare. Blötlägg flera bitar av trä i lösningen.

• Begrava bitar av trä underjordiska nära platsen för angrepp. Till exempel om termiter i ditt hus, begrava flera bitar av trä i fronten och bakgård på olika platser. Termiter kommer att bryta loss bitar av den och ta dem tillbaka till boet att dela och lagra.

• Blanda en annan lösning av två dl vatten och en tesked borsyra i en separat behållare. Doppa en ren pensel i lösningen. Springa penseln över strukturella trädelar i ditt hus, som väggreglar och bjälklag.