mynewspapers.net

Hur man dödar termiter med Tide tvål & vatten

Hur man dödar termiter med Tide tvål & vatten


Villaägare har använt tvål och vatten för att döda termiter för nästan hundra år, men nyligen har det förstås hur detta fungerar. Tvål och vatten lösningen utgör en ogenomtränglig sigill på termiter respiratoriska intag som skadar den mjuka yttre skalet av termit ägg. Allt du behöver göra är mix några Tide tvål och vatten i en power mister och spraya några drabbade trä.

Instruktioner

• Haka din makt mister tank från enheten. På de flesta modeller kommer bara rotera bort för hand. Häll i en kopp Tide tvål för alla fyra koppar vatten. Gör detta tills power mister tanken är full. Skruva i tanken tillbaka till makten mister och slå på den.

• Sikta power mister munstycke på den drabbade wood och dra avtryckaren halvvägs. Trä måste vara blöt men inte dränkt. Om det finns tillräckligt stora hål, dra åt munstycket så att det sprutar i en ström. Kraft strömmen i hålet så att det fyller den inre skrymslen.

• Spraya någon trä en fot i vardera riktning. Bara för att du inte kan se termiter betyder inte de inte är under ytan. När du är klar blötläggning trä, vänta i två timmar och sedan tillämpa den Tide tvål och vatten lösningen igen se till så många termiter fångas som möjligt.

• Kontrollera trä nästa dag för att se om det fortfarande finns en aktiv termit infestation. I så fall kan du behöva tillgripa mer kraftfull bekämpningsmedel.