mynewspapers.net

Hur man dödar termiter i mitt hus

Hur man dödar termiter i mitt hus


Det finns två typer av termiter---underjordiska, som bor utanför i marken, och drywood, som äter och lever i trä i olika strukturer. När en infestation av termiter sker i ett hus, kan det vara svårt att eliminera dem. Oftast är är en förintelse som utförs av en professionell det enda sättet att se till att termiter avlivas. Omfattningen av angrepp kommer att avgöra den bästa metoden att avlägsna termiter.

Instruktioner

• Införa en fumigant att exponera termiter till dödliga gas innehållande sulfonyl fluor och metylbromid att eliminera dem från huset. Dessa kemikalier är färglös, luktfri och lämnar inga rester. Bödlarna också lägga en liten mängd klorpikrin---kallas tårgas---som kan orsaka ögonirritation och andningsproblem och har en stark lukt. Alla husdjur, växter och människor måste bort från struktur, och särskild omsorg måste man täcka och försegla mat. Hela huset måste förseglas för optimalt resultat. Denna metod kan ta 16 till 30 timmar för slutförande. Uppehållet måste då vara helt sändes ut av proffs innan det kan vara i bruk.

• Täck huset med presenningar och värma hela strukturen till en temperatur av 60 grader C, bokstavligen "matlagning" termiter. Alla växter, djur och människor tas bort under denna process, liksom, av säkerhetsskäl. Varaktigheten av processen beror på storleken på struktur och djup angrepp. Värmen kan skada objekt i hemmet, såsom elektronisk utrustning. I vissa områden, exempelvis Florida, uppvärmning hela strukturen är inte en effektiv metod för termit utrotning och tillvägagångssättet används endast på vissa delar av hemmet, såsom en veranda.

• Pumpen flytande kväve in i vägg håligheter och små kapslingar i huset för att släppa den temperatur låg nog för att döda termiter för mindre infestationer. Användning av temperatur sonder rekommenderas att kontrollera temperaturen sjunker tillräckligt låg för att slutföra utrotningen. För säkerhet övervakas syrehalten för att säkerställa de inte tappa under en säker nivå för invånare eller arbetstagare.

• Injicera en flytande insektsmedel direkt i trä där termiter finns, oftast genom att borra hål i trä som en inkörsport. Denna äldre metod för behandling fungerar bra för mindre infestationer som kan identifieras och nås av en skadedjursbekämpare. Denna metod är enkel och direkt, och det levererar insektsmedel direkt till termit befolkningen. Insektsmedel kan förbli aktiva under en tid efter behandlingen, att förhindra ett återuppvaknande av kolonin.

• Spraya en skum insektsmedel som innehåller boron salter---kallas borater---direkt på obehandlat trä som har ingen skyddande beläggning. Denna metod rekommenderas i samband med en injektion behandling att nå befintliga kolonier inuti virket som penetration djupet kan variera med användning av Borat lösningar.

• Electrocute termit kolonierna med en handhållna verktyg. Det fungerar bra för små områden som är lätta att nå. Insektsdödaren rymmer sedan verktyget, även känd som en "pistol," mot ytan av angripet trä, avger en laddning med hög spänning men låg ström. En sond på pistolen kan insektsdödaren att tillämpa ytterligare elektrisk ström djupare in i träet. Vid behov kan hål borras in i virket, sladdar in och avgiften för ledningarna för djupare koncentration.