mynewspapers.net

Hur man dödar svamp växer i min trädgård

Hur man dödar svamp växer i min trädgård


Svamp återge med sporer som sprids i hela gården, orsakar nya svampar för att spira upp i gräset. Du behöver för att förbereda dig för tanken att du aldrig kunna permanent utrota dem döda svampar i din trädgård är en långsiktig process. Du kommer antingen behöva eliminera din trädgård eller lära sig att leva med svamp och helt enkelt ta bort dem när de visas.

Instruktioner

• Ta bort alla objekt i din trädgård som ger en yta för svampen att växa. Svampar växer i områden med en fuktig yta, inklusive ruttna träd och döda eller döende träd. Ruttet trä, som gamla treehouse eller en lekstuga, ger också en växande yta för svamp.

• Gräva ner under svamp till check för någon ruttnande materia under, till exempel gamla rötter eller bitar av trä, och ta bort den.

• Blanda en ekologisk fungicid förening att behandla svamp. Kombinera 2 msk bakpulver och 1 gallon vatten i en hink och gäller liberala doser av blandningen några svampar i din trädgård. Denna lösning är säkra att använda i din trädgård. Alternativt strö bakpulver på svamp toppar och hälla vatten över bakpulver.