mynewspapers.net

Hur man dödar stora svarta buggar i mitt hus

Hur man dödar stora svarta buggar i mitt hus


Bugs bor i varje hem. Några är mikroskopiska och gör ingen skada, och vissa är irriterande skadedjur som pesten barn, husdjur och vuxna. Många av dessa fel är svarta, ofta gör det svårt att avgöra vilken typ av fel du har att göra med. Men det finns flera strategier som kommer att döda flera typer av buggar i taget.

Instruktioner

• Tvätta sängkläder och andra sängkläder i tvättmaskinen med varmt tvålvatten. Använda torktumlaren på hetaste cykeln möjligt att döda insekter. Detta fungerar bra för små buggar som vägglöss och kvalster. Tvätta andra tyger som stoppning och mattan med hjälp av en ånga renare.

• Strö kiselgur längs golvplankorna, på mattan, under möbler och i sprickor och skrevor där buggar har setts. Kiselgur är en fina partiklar som torkar några buggar som krypa över den. Det fungerar på kackerlackor, loppor, skalbaggar, myror och vägglöss. Använda mat-grade diatomaceaous jorden. Håll behållaren låg på ytan när bevattning så du inte skapar en damm moln. Mat-grade kiselgur är säkert att konsumera men är hårt på lungorna vid inandning. Lämna pulvret över natten och vakuum det upp på morgonen om det är i högtrafikerade områden.

• Ställ in en skål av varmt vatten från tvål under en natt ljus i ett område med mycket loppa trafik. Loppor hoppa mot ljuset, falla i vattnet och drunkna. Detta fungerar särskilt väl nära sällskapsdjur bedding. Ersätta vattnet varje natt.