mynewspapers.net

Hur man dödar sniglar & sniglar utan bekämpningsmedel



Medan de flesta trädgårdsmästare skydda sina grödor från fåglar, rådjur, kanin och andra gemensamma trädgård skadedjur, sniglar och sniglar ofta sänka sig över trädgårdar obemärkt--tills grödor förstörs av deras omättliga aptit. För att bli av med dem utan bekämpningsmedel, är den bästa avskräckande en kombination av fångstmetoder och döda de slemmiga skadedjur. Visst kan du plocka gärningsmännen av växter för hand och stampa på dem att döda dem, men det kan vara en rörig syssla. En enkel hem rättsmedel är dock en snabb lösning på de flesta problemen med snigel och slug.

Instruktioner

• Plats blomkrukor uppochned i hela trädgården eller gräsmatta. Stötta upp ena kanten--en liten sten fungerar--för att ge sniglar entré. De kommer att krypa under krukorna för att skydda sig från värmen i solen.

• Kombinera 1 kopp ammoniak och 3 dl vatten i en sprayflaska. Skaka blandningen väl att kombinera.

• Plocka upp blommor krukorna på morgonen, och spray ammoniak vatten på sniglar och sniglar som har ackumulerats under blomkrukor. Lösningen att omedelbart börja lösa upp skadedjuren. Utspädd ammoniak bör inte skada din gräs eller trädgårdsväxter, men det kommer att eliminera pesky sniglar och sniglar.

• Ersätta blomkrukor och upprepa dagligen tills snigeln och slug problemet försvinner.