mynewspapers.net

Hur man dödar myror med hushållens rättsmedel

Hur man dödar myror med hushållens rättsmedel


Döda myror kan vara mycket enklare, säkrare och billigare än de flesta inser. De enda "kemikalier" du är diskmedel och Borax, eller borsyra. Diskmedel blandningen erbjuder fördelen av att vara en snabb avlivning agent, medan Borax fungerar som en långsiktig återstående killer. Myror anser detta pulver vara mat och foragers kommer att mata den till de andra medlemmarna av kolonin, inklusive drottningen. När drottningen dör, så gör resten av klanen. Alla objekt som du behöver för att effektivt bekämpa myror är antingen redan ligga runt huset, eller lätt tillgänglig på någon avdelning, rabatt, livsmedelsaffär eller järnaffär. Det bästa är att du kan göra detta utan att placera dina barn eller dina husdjur riskerar genom att utsätta dem för farliga bekämpningsmedel.

Instruktioner

• Fyll en tom plast sprayflaska med varmt vatten och lägga till en hälsosam skvätt Dawn maträtt tvål till den. Sedan skaka den för att blanda väl. Detta är en garanterad snabb döda för myror som fungerar vid kontakt med insekter. Helst du se myror, spray och döda dem med denna lösning, som kommer att hålla på obestämd tid.

• Använd en skruvmejsel för att ta bort en switch pläterar från varje vägg i varje rum i huset. I rum där du har märkt en hög nivå av ant aktivitet, eller där du har sett ant spår, ta bort alla plattorna.

• Använd en plastsked att skopa upp ca 1/2 tsk Borax eller borsyra, och sätta in pulvret inuti metallhöljet som inrymmer växeln eller Anslut enhet. Myrorna kommer ofta resa genom de elektriska sockets, och de flesta insekter kommer att använda dem för att komma åt resten av huset om de har byggt Bon inom dina väggar. De kommer att springa igenom den pulveriserade Borax på sina resor till och från boet flera gånger dagligen, mata den till deras kohorter. Planera att upprepa detta en gång var 3 till 6 månader för att avgöra om Borax behöver fyllas på.

• Se bete fällor och dölja dem som matstationer genom att fylla några plast kapsyler om halvvägs med Borax. Placera dem var som helst du har märkt ant verksamhet som helst. Bakom och under apparaterna, under alla sänkor, är nära ventilerna leder utomhus, inuti skåp som innehåller godis eller fetter, nära kök soptunnor, och dörröppningar leder utanför alla utmärkta platser för dessa lite bete fällor. Placera några var som helst i hemmet där fukt är närvarande, eftersom myrorna tenderar att ofta dessa områden. Koncentrera sig på kök, spis och tvätt rummet.

• Om du har sett någon aktiv högar, gör din egen miljövänliga ant killer för utanför hemmet. Kombinera ca 1/4 kopp socker med en lika stor mängd honung i en murare burk. Värm blandningen i mikron eller i en kastrull med vatten på spisen bara tillräckligt länge för att smälta sockret, rör för att blanda sedan. Gradvis strö i 1/4 kopp borax av sked, blanda mycket väl efter varje tillsats.

• Ringla 1 msk eller så av honung blandningen på aktiva ant högar. Söta betet kommer snabbt att locka myrorna, och högen drottningen och kolonin kommer snart alla att dödas av Borax. Täck burken bete ordentligt och förvara den i upp till 2 veckor i rumstemperatur i någonstans som är bekvämt för dig.