mynewspapers.net

Hur man dödar mullvadar med ricinolja

Hur man dödar mullvadar med ricinolja


Ricinolja dödar inte mullvadar. Oljan är snarare en ingrediens i olika huskurer och kommersiella produkter som bara kommer att vräka dem.. Ricinolja upprör en mullvad mag-tarmkanalen och orsakar magbesvär. Lokalt, gör det dem kliar. Det orsakar inte permanent irritation eller skador, men i teorin, mol kommer att dirigera om sina tunnlar och mata någon annanstans. Välj en kommersiell produkt som innehåller ricinolja eller försöka blanda ingredienser hemma. Experimentera på ett litet område av gården. Mullvadar föredrar lös, fuktig jord i skuggiga områden och sandig lerjord lera.

Instruktioner

• Köp en flaska ricinolja eller ricinolja baserat mullvad myggmedel från en gräsmatta och trädgård centrum. Följ anvisningarna på kommersiella myggmedel för utspädning och användning.

• Om du blanda lösningen själv, köpa olja märkt "oraffinerad" att sänka kostnaderna. Häll en gallon vatten i en hink. Mix 177ml ricinolja och 2 msk av en oljebaserad eller vegetabiliskt baserade diskmedel i vattnet. Tvättmedel fungerar som bärare för att ibland klibbig olja.

• Häll blandningen i en sprayflaska eller en slang spruta.

• Slå på gräsmatta sprinkler eller slang. Mätta målområdet med ca en 1/4 tum vatten.

• Mätta jorden där mullvadarna visas med ricinolja lösningen. Spraya rötterna av nymalen transplanterade blommor och buskar i ofta attackerade områden.

• Följa omedelbart med en annan tum vatten grundligt njuta lösningen i marken.