mynewspapers.net

Hur man dödar möss i ett hönshus

Hur man dödar möss i ett hönshus


Scratch korn, färska ägg och varma sängkläder är alla uppmuntran möss behöver flytta till ett hönshus. Tyvärr, gifter och fällor kommer att också skada din fåglar, så bli av gnagare i hönshus kan vara utmanande. Kycklingar äter små, unga möss, men vuxna är för stor. Det är viktigt att kontrollera gnagare befolkningen i du kyckling coop eftersom möss äter den hönsfoder och kan leda till sjukdom.

Instruktioner

• Svälta ut dem. Dessa möss är bara där för maten och de ska stanna så länge det är mat. Store foder i galvaniserat burkar som omfattas och utelämna inte foder för fritt val medan du har en gnagare problem. Foder små mängder flera gånger om dagen, och lämna inte foder i coop över natten. Kycklingarna behöver inte det, och mössen kommer att äta den.

• Kontrollera om startpunkter. Möss kan få genom mycket små utrymmen. Var noga med att några möjliga startpunkter bordade upp eller täckt med metallnät större än ½ tum av ½ tum. Också, kolla tråden som täcker området kör i din coop. Hålen i mesh bör inte vara större än ½ tum av ½ tum. Mössen kommer också håla under coop få tillträde. Begrava en sträcka av ståltrådsnät upp till 18 inches djupt runt basen av coop.

• Vrid kullen regelbundet. Svarvade kull och sängkläder förblir torr, minskar lukt och risken för sjukdom. Störande kullen regelbundet också stör gnagare Bon.

• Ställ in säkert fällor. Fjäderbelastade fällor och gift paket kan döda din kycklingar. Levande fällor fånga gnagare för borttagning. Blanda lika delar majsmjöl och gips i Paris för bete i fällan. Kontrollera att betet är utom räckhåll för kycklingarna. Om mössen tar betet men inte våren fällan, kommer att gips/majsmjöl blandningen härda i magen och döda gnagare. Kycklingar kan försöka äta döda gnagare men skadas inte av gifter.