mynewspapers.net

Hur man dödar min Pampas gräs genom att använda Roundup och täcka den med plast

Hur man dödar min Pampas gräs genom att använda Roundup och täcka den med plast


Pampas gräs är en stor prydnads gräs som lätt kan ta över din gräsmatta om inte kontrolleras. Tyvärr, befria din gräsmatta av igenvuxna Pampas gräs kan vara jobbigt men--med hjälp av ett ogräsmedel--det är inte omöjligt. Roundup är en populär ogräs och gräs mördare som används för att ta bort oönskade växter i ditt landskap. Används i korrespondens med svart plast, kan du lyckas befria din gräsmatta Pampas gräs.

Instruktioner

• Skär så mycket off Pampas gräset ner med hjälp av sekatörer. Detta kommer att underlätta de återstående stegen. Alternativt använda en elektrisk sawzall för snabbare kapning.

• Blanda koncentrerad Roundup med rätt mängd vatten som anges i instruktionerna. Det typiska förhållandet är 3 msk Roundup till 1 gallon vatten. Alternativt använda den all-ready mixed Roundup som kommer i en sprayflaska.

• Fyll en trädgård spruta med blandningen. Leta reda på Pampas gräs. Grundligt coat gräs blad och ångar med Roundup.

• Täcker området med svart plast. Säkra kanterna på plasten ner med camping stakes eller placera stora stenar längs kanterna för att få tarp på plats. Svart plast blockerar ut solljuset och kväver gräset. Alla gräs under tarp kommer att dö.

• Tillåt Roundup och tarp att sitta på Pampas gräs i sju dagar. Efter den tiden, kontrollera utvecklingen av Pampas gräs. Behålla Roundup och täck med tarp i ytterligare sju dagar om det behövs.

• Ta bort döda Pampas gräs med en trädgårds spade. Tillämpa gräsfrö och vatten som vanligt.