mynewspapers.net

Hur man dödar malar i mitt skafferi

Hur man dödar malar i mitt skafferi


Nattfjärilar kan komma hem med dig från mataffären i spannmål, mjöl och andra produkter. Hemma i ditt skafferi, de lägger ägg, växa och kläcks. När du har en infestation, kan nattfjärilar vara svårt att bli av med. Det finns några sätt att befria ditt skafferi nattfjärilar och hålla nya infestationer i schack utan att ta till bekämpningsmedel.

Instruktioner

• Ta bort alla livsmedel från ditt skafferi. Slänga all mat som är förorenade med nattfjärilar eller mal ägg. Placera resten i förvaringskärl som har tätt lock eller säkert plast blixtlåspåsar.

• Vakuum ut ditt skafferi. Vara säker på att få i alla skrymslen och vrår.

• Blanda lite diskmedel med varmt vatten och använda den för att torka väggar och hyllor i skafferiet. Du vill inte ta en chans att några ägg förblir eller du kommer att ha samma problem över igen.

• Anges vissa Pheromonefällor. Feromon fällor kommer att släppa en doft som kommer att locka och fånga några malar som är i ditt skafferi och hålla nya från orsakar en infestation. Pheromonefällor säljs i byggvaruhus, hem och trädgård centres, och online. Feromoner är naturligt som avges av vuxna malar och är inte giftiga på något sätt. De är säkra att använda runt husdjur, små barn och mat. Att avyttra fällan. bara plocka upp och lägga den i soptunnan. Utan att behöva bära handskar, men du kanske vill tvätta händerna med tvål och vatten efteråt.