mynewspapers.net

Hur man dödar loppor med moth bollar & saltLoppor är ett vanligt problem för någon sällskapsdjur som regelbundet går utanför. När en sällskapsdjur är angripna, ger det loppor in i ditt hem där de kan snabbt multiplicera. Även om du inte har ett husdjur, är det möjligt för loppor att angripa ditt hem, särskilt under de kallare månaderna kom när de behöver en varm plats att leva. Gemensamma lösningar för loppa infestations är bug spray och bugg bomber, men vissa människor föredrar en mer naturlig lösning. Med hjälp av standard bordssalt och malkulor, kan du styra din loppa problem.

Instruktioner

• Strö salt på någon heltäckningsmatta del av golvet och på toppen och under möbler. Låt den salt sit i tre timmar. Salt absorberar fukt, så det kommer att döda alla loppor eller ägg det berör genom uttorkning.

• Plats tre malkulor i en dammsugare väska. Lägg påsen i dammsugaren.

• Dammsug hela golvet i ditt hus. Ren under möbler och andra svåra att nå platser med den dammsugare slang kvarstad. Var noga med att rengöra i mellan och under soffan kuddar.

• Ta bort vakuum påsen och Lägg den i en större plastpåse. Knyt den plastpåse stängt och lägga den i frysen över natten. Kombinationen av malkulor och iskalla temperaturer kommer att döda alla loppor och ägg i påsen.

• Upprepa processen om du märker en loppa problem igen.