mynewspapers.net

Hur man dödar loppor i sängkläder

Hur man dödar loppor i sängkläder


Du kan döda loppor som lever på sängkläder, men de kommer rätt tillbaka om du inte kontrollerar loppa befolkningen i resten av ditt hus. Du måste behandla mattor, gårdar och husdjur för loppor också. Northwest koalitionen för alternativ till bekämpningsmedel (NCAP) rekommenderar naturliga bekämpningsmetoder att undvika exponering för giftiga kemikalier. Vid och runt ditt hus kan du använda naturliga, pet-säkra bekämpningsmedel. Du kan behandla husdjur för loppor med antingen en naturlig, pet-säkra bekämpningsmedel schampo och en loppa kam eller en annan metod som rekommenderas av din veterinär.

Instruktioner

• Att döda loppor, tvätta sängkläder i tvättmaskinen med vanliga tvättmedel.

• Torra sängkläder i en kläder torktumlare på den högsta temperaturen tillåts enligt skivbolaget sängkläder vård.

• Rewash säng sängkläder var tre dagar för att döda alla nykläckta loppor. Gör detta tills loppa befolkningen i hushållet är borta.

• Spraya sängkläder lätt med ett naturligt bekämpningsmedel att döda och avvärja framtida loppor. D-limonen och linalool är naturliga bekämpningsmedel som härleds från citrus extrakt. Organisationen "Bortom bekämpningsmedel" påstår i den "tidning för bekämpningsmedel reformen" att d-limonen och linalool är effektiva för att kontrollera loppa populationer.