mynewspapers.net

Hur man dödar loppor i ditt hus utan att använda loppor bomber

Hur man dödar loppor i ditt hus utan att använda loppor bomber


Loppor är små parasiter som lever av blod från djur som värd. Om du har husdjur i ditt hem, har du förmodligen stött loppor någon gång. Loppor kan irritera din sällskapsdjur eller du när de biter. Du kan prova ett antal behandlingar till Döda loppan i ditt hem, en av de vanligaste är en loppa bomb. Dessa är giftiga moln som du använda för att fylla ditt hem medan du och din familj lämna i timmar åt gången. Om du vill döda loppor men undvika de giftiga kemikalierna en loppa bomb, har du några alternativ.

Instruktioner

Metod ett: ElfvingStrö över dina mattor med ett pulver av kiselgur. Kiselgur är på grund av fossil av mikroskopiska varelser. Fint pulver skrapar på ytan av den loppan exoskelett, vilket i sin tur gör att loppan att bli uttorkad och dör så småningom. Använd en mat-grade version av kiselgur, som finns på de flesta byggvaruhus och inte den typ som finns på pool leverans butiker. Mat-grade är säkra för användning i ditt hem.Strö över dina möbler med ett pulver av kiselgur, också. Loppan kommer ofta dölja på soffor och madrasser. Se till att du strö pulvret på någon tyg yta.Lämna kiselgur för minst fyra till sex timmar. Detta gör att de flesta exponering för de flesta loppor. Det är en säker produkt att använda runt ditt husdjur och små barn. Det kan dock orsaka luftvägsirritation till några, så om du kan lämna ditt hem under denna tid, är det en bra idé. Ta din sällskapsdjur om du kan.Dammsug alla ytor som hade pulvret strös på dem, inklusive dina möbler och madrasser. Avfallshantera innehållet i din vakuum i en sealable väska. Kasta disponibel påse away, utsidan.Upprepa programmet en gång i veckan vid behov.

Metod två: värmeVakuum dina mattor. Detta kommer att plocka upp så många loppor som möjligt. Töm innehållet i din vakuum burk i en sealable väska. Kassera påsen i papperskorgen, utanför.Steam clean dina mattor. Om du inte har en ånga renare, kan du hyra en från din lokala hem förbättring butik eller livsmedelsbutik. När steam rengöring, Använd hetaste vattnet som möjligt. Värme kommer att döda loppor.Tvätta alla sängkläder i varmt vatten i din tvättmaskin. Torka sedan det på hög värme. Se till att du inkluderar lakan från din säng samt eventuella sällskapsdjur bedding.Upprepa hela processen en gång i veckan, som.

Metod tre: Din sällskapsdjurAnvänd en loppa kam för att borsta din sällskapsdjur. Du bör groom din sällskapsdjur dagligen. Detta sker bäst över ett vitt ark eller handduk. Detta gör att du enkelt se och fånga några loppor som ramlar av under grooming. Använda Loppa Kam för att ta bort så många loppor som möjligt. Släppa loppor du fånga med Loppa Kam i en kopp fylld med vatten och tvål. Detta kommer att dränka loppor. För att fånga lopporna med Loppa Kam lättare, coat kammen med ett tunt lager vaselin. Loppor kommer att hålla fast gelé.Bada din sällskapsdjur. För hund är ett bad varje en till två veckor bäst. För katter, kan bad torka ut de naturliga oljorna i huden. Att hålla bad till ett minimum, som en eller två gånger per år. Använda en kommersiell sällskapsdjur flea schampo när du badar. Börja med din pet's huvud. Loppan kommer ofta prova och hitta en hög, torr plats när ditt husdjur blir våt. Detta förhindrar dem gömmer sig på huvudet av din sällskapsdjur. Tvätta din pet's hela kroppen och skölj ordentligt.Använda en kommersiell loppa behandling. Du kan välja från loppor kragar, loppa pulver eller en aktuell loppa behandling. Aktuella loppa behandlingar används en gång i månaden. Loppor kragar och pulver måste återanvändas oftare, enligt paketet riktningar.