mynewspapers.net

Hur man dödar loppor i ditt hus med Clorox

Hur man dödar loppor i ditt hus med Clorox


Loppor finns naturligt i naturen. När de anger ditt hem på baksidan av ett husdjur eller på dina kläder multiplicera de snabbt till en fullt utvecklad angrepp. Befria ditt hem på en loppa angrepp kan vara en svår uppgift men är viktigt för hälsan hos din familj och husdjur. Loppor bär sjukdom och sjukdom som kan överföras till dem de bita. Många huskurer dödar effektivt loppor i ditt hus, inklusive användning av Clorox blekmedel.

Instruktioner

• Häll 29,6 ml. Clorox blekmedel i en sprayflaska och tillsätt 284gr. vatten. Skaka flaskan för att blanda lösningen.

• Spraya svåra att nå områden där loppa infestations att existera. Tillämpa utspätt blekmedel lösning bakom tunga möbler, längs baseboards, fönsterbrädor och nonwashable sällskapsdjur bedding, mattor och möbeltyger till Döda loppan och ägg. Testa alltid ett inconspicuous område först så att den milt blekmedel lösningen inte kommer missfärgar ytan.

• Mix 1/4 kopp Clorox blekmedel och 2 qts. varmt vatten i en hink. Bära gummihandskar för att skydda händerna från hud-torkning effekterna av Clorox blekmedel. Tvätta och desinfektera ytor såsom sällskapsdjur spjällådan och tillbehör till Döda loppan; alltid hålla din sällskapsdjur från bleach-tvättade objekten i minst tre timmar efter tvätt.

• Tvätta tvättbara objekt i det hetaste vattnet som möjligt. Lägg till 1 dl Clorox blekmedel att tvättcykeln, när säkra för tyget, att arbeta med diskmedel och varmt vatten för att döda loppor, larver och ägg.