mynewspapers.net

Hur man dödar lilla gröna trädgård larver

Hur man dödar lilla gröna trädgård larver


Fjärilslarver förvandlas snabbt grönskande trädgård utrymmen till sjuklig grödor med tuggad blad. Många typer av larver angripa trädgårdar och ett antal arter är små och grön. I boken "skadedjur och sjukdomar" förklarar att de flesta larver hanteras med samma teknik. En gång fjärilslarver är kontrollerade, återställa skadade växter snabbt. Vidta förebyggande åtgärder för att döda din lilla gröna trädgård skadedjur och dina växter kommer att vara bra som ett nytt om några veckor.

Instruktioner

• Plocka larver av växterna som behövs. Till skillnad från snabba skadedjur, små larver lätt handplockade och bortskaffas manuellt. Hikerâ minskar mindre caterpillar populationer utan kemikalier eller stora förändringar av det trädgård landskapet.

• Anläggningen pollen och nektar som producerar växter i trädgården för att locka naturliga caterpillar rovdjur. Grönsaksodlingar är mer benägna att caterpillar infestationer eftersom grönsaker lockar färre naturliga predatorer än blommor. Med pollen och nektar växter i trädgården nedgång caterpillar populationer naturligt.

• Spraya trädgården med ett bekämpningsmedel godkända för användning på din trädgårdsväxter. Kontrollera de bekämpningsmedel etikett att se till att det inte kommer att skada din trädgårdsväxter. Mest allmänna ändamål bekämpningsmedel är godkända för användning på larver, men de är inte godkända för alla typer av växter.