mynewspapers.net

Hur man dödar frostfjäril larver

Hur man dödar frostfjäril larver


En tum gröna larver med ränder som äter ditt träd och växter under vårvintern kan vara vinter mal larver. De kan döda träd på mindre än en säsong. Träden tål 25% skador på sina blad innan upplever permanenta skador. Döda vintern mal larver bör prioriteras. På caterpillar scenen är de de mest försvarslösa och enklaste att döda. Du skulle inte vänta på en unge att växa till en Björn att bekämpa den. Likaså ska du döda vintern mal larver medan du fortfarande har en chans.

Instruktioner

• Häll en msk av Bacillus thuringiensis och tre koppar vatten i en sprayflaska. Skaka sprayflaska för att blanda bakterien och vatten. Spraya träd och blad där du se vintern mal larver. Bakterien lösningen används för att döda fjärilen och mal larver.

• Häll en halv kopp insektsbekämpning tvål och två koppar vatten i en sprayflaska. Skaka sprayflaska för att blanda lösningen. Spruta tvål direkt på fjärilslarver. Tvål fungerar bäst med direkt kontakt med dem.

• Häll fyra uns av Sevin eller malation och fem koppar vatten i en sprayflaska. Skaka sprayflaska för att blanda den. Spraya insektsmedel runt områden befolkade med vintern mal larver. Insektsmedel är säkert för de flesta växter. Använd inte mer än föreslås av tillverkaren.