mynewspapers.net

Hur man dödar Blow Flugor

Hur man dödar Blow Flugor


Blow Flugor liknar vanliga houseflies utom de har glänsande brons, blå, grön eller svart metallic-ser färger på ryggen. De är också kända som flaska flugor. Döda dessa blow flugor är inte en svår uppgift, men det är viktigt att använda korrekta metoder för att förhindra förnyade angrepp. Dessa flugor lever på ruttnande organiskt material. Stallgödsel, dåligt underhållna kompost, ruttnande grönsaker och gräsklipp också förse dem med mat.

Instruktioner

• Dammsuga upp alla puppor och larver du plats i ditt hem. Maskarna liknar små vita eller gula maskar med spetsiga huvuden. Kassera dammsugare påsen omedelbart i en väl försluten soppåse utomhus till att förhindra nytt angrepp.

• Swat slaget flyger med en ihoprullad tidning eller fluga swatter. Detta är den billigaste metoden, även om det kan vara en utmaning att faktiskt träffa flugan.

• Hänga klibbiga flyga remsor i ditt fönster områden. Slips tillbaka draperier till att förhindra tyget fastnar på papperet. Detta är en giftfri metod och flyga remsorna finns på rabatt, maskinvara eller livsmedelsbutiker. Ljuset från Fönstren lockar dessa insekter till området.

• Köpa en "bomb" eller imma insektsspray som är formulerad för flygande skadedjur. Denna metod är bara effektiv för exponerade flugor, därför alla flugor som dyker upp senare kommer inte att bli dödad.