mynewspapers.net

Hur man döda gruvarbetare binLurviga, men om storleken på en honey bee och mörkare i färgen, gruvdrift (eller grävare) bin är ensam - det vill säga de inte lever i kolonier. Varje kvinna gruvdrift bee gräver sin egen håla för att höja sin unga. Gruvdrift bin är mycket viktiga för pollineringen av många växter. De är endast aktiv för en till två veckor. Bina flyger nära marken är sannolikt män som varken sticka eller göra hålor. Om att veta att de sällan det svider och att de är ekologiskt användbara, du fortfarande vill döda gruvdrift bin, aerosoler och damm eller flytande insekticider säljs för gräsmatta insektskontroll.

Instruktioner

• Spraya bee-dödande aerosoler på enskilda bin eller i hålor. Vara medveten om att dessa sprayer inte kan vara mycket effektiva i kontroll gruvdrift bin. Enligt University of Delaware College of Agricultural & naturresurser är"det nästan omöjligt att eliminera befolkningen under en enda säsong."

• Spridningen damm eller flytande insektsmedel på gruv-bee tunnel öppningar. Efter ansökan, Använd en kratta eller hoe för att täcka upp tunnlar.

• Använda insektsmedel spray eller damm igen. Gruv-bee honor som försöker att reparera sin skadade tunnlar kommer att komma i kontakt med insektsmedel och dör. Upprepa vid behov.