mynewspapers.net

Hur man Detox med tångTång har länge värderats i asiatiska länder för sin närings- och medicinska egenskaper, och västra kulturer har nu anammat det för sina hälsofördelar, särskilt dess förmåga att rengöra eller detox kroppen. Bruna alger eller tång, är en av de vanligaste typerna av tång som tros för att befria kroppen från gifter och tungmetaller som orsakar olika hälsoproblem som övervikt, artrit och högt blodtryck. Rik på mineraler som jod och kalium, tång också tros stärka kroppens naturliga immunförsvar och förbättra sköldkörteln och leverfunktion som också hjälper till med avgiftning. Bad, kroppsinpackningar, tång livsmedel och kosttillskott är metoder att detox med tång.

Instruktioner

Dextoxing med kelp

• Sätta ungefärligt fyra uns av torkad kelp inuti en strumpa och koka det i en gallon vatten i ca 30 minuter. Häll blandningen i varma badkar vatten och Blötlägg i 30 till 45 minuter. Dricka flera glas vatten före ett tångbad tros hjälpa spola gifter och avfall från kroppen.

• Blanda en 227gr paket av kelp pulver, för en tång kropp sjal, med ungefär en kopp vatten för att bilda en pasta konsistens som liknar andra typer av hudkrämer. Applicera pastan frikostigt på alla delar av kroppen och vira in i flera varma, torra handdukar. Koppla av för ungefär en timme och sedan dusch av torkad pasta.

• Blanda ca 113gr av kelp pulver till en pasta för wraps måltavlan för specifika delar av kroppen. Förutom spolar gifter från kroppen, tror tång att exfoliera och djupt återfukta huden. Det är också krediteras med att minska uppkomsten av celluliter. Applicera pastan att oavsett vilken del av kroppen behandlas. Wrap med varma handdukar och koppla av i en timme före duscha.

• Blöt färdigförpackning torkad kelp i vatten innan matlagning det och använder den som en del av en kost som hjälper kroppen att detox. Kelp kan hackas och användas som garnering för soppa eller läggs till i en vegetabilisk blandning eller gryta. Den kan också kokas och kryddat som en sida skålen. Kelp anses vara en bra källa till vitamin B och lägga det till en diet är ett annat sätt att dra nytta av dess förmåga att detox kroppen.

• Prata med en läkare eller hälso-och sjukvård professionella före valet att detox med kelp kosttillskott. Jodhalten i kelp tillskott kan reglera en låg sköldkörtelfunktion som kan vara orsaken till vätskeretention. Flushing ut att överflödigt vatten är en metod för avgiftning. Men kosttillskott innehåller olika mängder av jod, och en hög nivå kan skada snarare än hjälp sköldkörtelfunktion. De flesta hälsokostbutiker bära flera olika sorter av kelp kosttillskott, men det finns ingen standard förberedelse och ingen federalt godkänd daglig dosering.