mynewspapers.net

Hur man delar digital antenn signaler för hdtv

Hur man delar digital antenn signaler för hdtv


Även om HDTV (hög Definitionen TV) är avsedda att visas med högsta kvalitet via en HDMI-kabelanslutning, kan du fortfarande ansluta SD (standard definition) enheter till TV, inklusive en digital antenn. Dock om du har flera HDTV vill du ansluta till den samma digital antenn måste du dela signalen. Detta är praktiskt om du äger en restaurang eller bar och du vill ha flera TV att visa samma innehåll men du inte vill köpa en annan antenn för varje TV.

Instruktioner

• Anslut koaxialkabeln körs från den digitala antennen till "In"-porten på din kanal splitter box. Du kan köpa en splitter låda på mest stora elektronikaffärer.

• Anslut en koaxialkabel på två olika "Ut" hamnar på kanal splitter. Även om du kan köpa splitters som endast har två utgångar, har många mer än så.

• Anslut den andra änden av en av koaxiala kablar till "In"-porten på din HDTV. Power på TV: n och Ställ in den "Input" till "TV." Du kan se digital antenn baserad programmering. Alla HDTV har en inbyggd digital tuner, så du inte behöver använda en converter box.

• Upprepa koaxialkabel anslutningsprocessen med understödja. När den andra TV drivs å du kan titta på programmering på denna TV också.