mynewspapers.net

Hur man dekorera med elektrisk eldstäder & kaminer

Hur man dekorera med elektrisk eldstäder & kaminer


Elektriska öppna spisar och brand kaminer kan lägga värme och ljus till ditt hem utan att behöva betala för att installera en traditionell öppen spis eller kamin. Många Elektriska spisar och kaminer är också miljövänligt, eftersom de inte lägga till trä och rök partiklar i luften. Välj dina enheter för effektivitet genom att titta på strömförbrukning och värmeeffekt på varje modell du och sedan välja den modell som bäst balanserar hög värmeeffekt med låg energianvändning.

Instruktioner

• Mät varje rum där du vill lägga till en dekorativ elektrisk spis. Multiplicera längden med bredden på varje rum att få dess ytor.

• Mät alla tillgängliga utrymmen i de rum som kan fungera för din Elektriska spisar. Ett hörn är en utmärkt plats för en öppen spis eller kamin som många modeller är utformade för hörn områden. Också mäta avståndet mellan den plats där du vill placera enheten och den närmaste eluttag. Att hålla enheten bredvid eller över ett utlopp förhindrar fula sladdar visar.

• Titta på elektrisk spis modeller som passar in i din tillgängliga utrymmen. Förpackningen ska berätta hur många kvadratmeter fötter varje enhet kommer att värma.

• Välj modeller som matchar ditt hem inredning, såsom de med liknande träslag till dina möbler eller golv eller de med sten eller metall hölje, om som passar din färgsättning bäst.

• Plats en spis per rum på en plats som är ur vägen, ännu uppmärksammar enkelt. Vardagsrum bör detta längs en vägg eller i ett hörn står inför den största sittgruppen. I sovrum, placera den öppna spisen i ett hörn mittemot huvudet i sängen.

• Placera en liten elektrisk brand spis i köket äta skrymsle eller matsalen på ena änden av bordet för att skapa en hemtrevlig atmosfär.

• Hänga vägg eldstäder så de är ögonhöjd med någon sitter i möbler.

• Sitter i varje del av möbler i hemmet, inklusive sängar om du har eldstäder i sovrummen och notera om du kan se mer än en spis utan att vrida huvudet. I så fall flytta någon av eldstäderna ur din syn så de inte med varandra och göra området känner alltför upptagen.

• Placera dekorativa föremål ovanpå varje eldstad som har en mantel. Öppen spis mantels är traditionellt inredda med hög kvalitet trä klockor eller fotoramar med familj foton. Ljusstakar gör också utmärkt mantel dekorationer. Fyll dem med ljus som färg-koordinat med din inredning att knyta den öppna spisen till din omgivning.