mynewspapers.net

Hur man cykla BMX

Hur man cykla BMX


BMX Rider är en av de mest spännande av extrema sporter som är mycket mångsidig. Du kan rida en BMX i skate parker, på gatan, på smuts och i ett lopp. Som med någon sport, kan det är ta ett tag att master, men BMX ridning en av de enklaste att komma igång om du redan kan rida en cykel. BMX ridning är roligt; Det finns dock vissa risker, så det är viktigt att ta hand.

Instruktioner

• Kontrollera BMX cykeln är rätt storlek för dig. Standard hjulstorleken är 20 inches, som är passande för någon över 4 fot, 10 inches tall. Ramstorlek varierar, och det är ett personligt val. En större ram ger mer utrymme och mer stabilitet och en mindre ram ger lyhördhet.

• Bära rätt kläder. En hjälm är viktigt för säkerheten. Långärmad, loosefitting kläder är bäst eftersom det möjliggör rörlighet och de långa ärmarna skydda huden om du ramlar av.

• Få på cykeln och trampa som om du var på en vanlig cykel. Inte sitta på sätet dock, eftersom det blir för låg; stå upp på pedalerna.

• Lean tillbaka och lyfter upp styret medan man fortsätter att trampa på en långsam och stadig hastighet. Detta kallas en wheelie.

• Lyft din styret upp. Använd din kroppsvikt för att lyfta hela baksidan av cykeln genom att hoppa och sedan framåtlutad på samma gång. Detta kallas en bunny hop och är grunden för alla andra tricks och stilar av BMX ridning.