mynewspapers.net

Hur man cross-dress för nybörjareCross-dressing är handlingen att bära särskilda kläder, smink och/eller tillbehör som normalt bärs av motsatt kön. Detta sker ofta med avsikt att uppfattas av andra som en medlem av det kön. Cross-dressing görs av olika anledningar, allt från kostymer till kön identitet och presentation beslut. Graden av cross-dressing kan variera från en man helt enkelt påtagning en klänning eller en kvinna som bär overaller---en fullständig förvandling makeover.

Instruktioner

Cross-Dressing för mänObservera outfits på skyltdockor eller annonser för att bekräfta att du kommer att klä sig lämpligt. Detta kommer att ge några sammanhang för vad till där. En enkel tumregel för första gången cross-dressers är att bära något tight på toppen (till Visa bort din bustline) och lös på botten (för att dölja din bula).Köp allt för din cross-dressing äventyr. Prova på alla kläder att säkerställa en lämplig passform. Ger dig extra tid att få klart om du har aldrig cross-dressed innan.Raka överallt. Även faktiska kvinnor har ett komplett utbud av kroppstyper, från hårlösa till håriga, gör samhälleliga förväntningar på slät hud det lättare att uppfattas som en kvinna har du ingen kroppshår. Om din kroppshår är särskilt tjock, använda en elektrisk trimmer innan du gör en slät rakning eller våren för en vaxning session.Få in dina underkläder; trosor och behå. Enligt YouTube-video, "Hur man"Tuck"för dra," stödjande underkläder hjälper till att dölja din "bula". Bära strumpbyxor att täcka upp någon hår stubb eller för extra hjälp att upprätthålla en slät grenen område. Fyll din BH med din stuffers.Sätta på dina damkläder.Forma håret som nära huvudet som möjligt, med hjälp av hår klipp och styling gel. Sedan, don din peruk genom att försiktigt dra fram och tillbaka kanterna på det att vidga öppningen och glida peruken över huvudet. Tuck någon ströva hår under peruken, och pin peruk till ditt huvud med ytterligare hårspännen.Pensel concealer på under det inre hörnet av dina ögon och försiktigt nedåt i resten av ansiktet.Applicera läppstift, börjar på mitten av läpparna och rör sig utåt. Lätt gnugga läpparna tillsammans för att distribuera läppstift och klappa mot en servett eller vävnad för att se till att du inte slutar med för mycket.

Cross Dressing för kvinnorObservera outfits på skyltdockor eller annonser för att bekräfta att du kommer att klä sig lämpligt. Detta kommer att ge några sammanhang för vad till där. En enkel tumregel för första gången cross-dressers är att bära säckiga byxor och button-down skjortor, som dessa lösare objekt kommer att mer framgångsrikt dölja kurvor.Köp allt för din cross-dressing äventyr.Inte raka. Använda oavsett kroppshår som du måste försöka leva upp till att alla kvinnor är släta och alla män är håriga (falskt) förväntningar.

Hur man cross-dress för nybörjare


Binda dina bröst med en tight sport-bh.Sätta på din baggy manliga kläder.Använda anda tuggummi för att tillämpa kostym ansiktshår.Sätta ditt hår upp, under det keps, ge intryck av att ha kort hår.