mynewspapers.net

Hur man Clown ansikte måla hemma

Hur man Clown ansikte måla hemma


Utforma clown make-up hemma är lika enkelt som att få det gjort på en mässa eller karneval. Någon kan trolla fram en uppfattning om vad en clown ansikte ser ut; Därför är det lätt att komma åt din fantasi hemma och sätta make-up svamp att möta. Clown make-up designer kräver en regnbåge av färger som skapar kontraster av färg och alltför betona ansiktet till en karikatyr.

Instruktioner

• Tvätta och torka ansiktet ordentligt. Återfukta huden så sminket följer det och så det inte irritera huden. Dra en linje runt ansiktet med vita make-up penna. Detta bildar gränsa av sminket. Köra penna bredvid ditt hårfäste, runt där hakan möter din nacke och rygg över igen till hårfästet på motsatt sida av ansiktet. Tillämpa vit penna till din öga linje som om du tillämpa eyeliner. Du kommer att använda clown make-up inom denna gräns.

• Badda en make-up svamp i vit bas och fyll i gränsen mot vit grädde basen. Applicera ett tunt lager över ansiktet tills din gränsen fylls i; Täck dina ögonbryn också. Om pälsen inte ser ännu, sandskädda svampen över ansiktet tills det ser ännu. Tillämpa det inställningen pulvret i ansiktet genom att använda en liten mängd till en powder puff. Massage på pulvret i puff och sedan försiktigt ludd puff på huden tills du har täckt ansiktet i inställning pulver.

• Dab din pensel i röda sminket från din grädde-baserat make-up set. Rita cirklar i hörnen av munnen och beskriva gränsa av läpparna med borsten. Fyll i röda gränsen mot den röda grädde-baserat make-up med make-up svamp.

• Dab pensel i blå sminket från din grädde-baserat make-up set. Rita upphöjda ögonbryn på din panna, precis ovanför din naturliga ögonbryn. Fyll i den blå ramen med blå sminket. Sandskädda din make-up svamp i den röda make-up i din grädde-baserat make-up kit. Tillämpa svampen på spetsen av näsan, att göra den stereotypa clownen näsa.

• Tillämpa inställning pulver i ansiktet att försegla färgad grädde-baserade sammansättning.