mynewspapers.net

Hur man chef en märka för någon i fängelse

Hur man chef en märka för någon i fängelse


Skriva ett brev till någon i fängelse kan göra en stor inverkan. Du kan skriva till någon du känner personligen, som en bekant eller främmande familjemedlem, eller kanske till en främling. Oavsett som du skriver, kommer att fången sannolikt uppskatta den vänliga gesten. Ensamhet är en realitet för många människor i fängelse, och ett enkelt brev kan hjälpa höja humöret och även göra det mer sannolikt de ska rehabiliteras.

Instruktioner

• Skriv avsändaradressen i det övre vänstra hörnet av kuvertet. Om du inte inkluderar en avsändaradress, returnerar fängelset du skicka det till bokstaven. Om du skriver till en främling, överväga att få en postbox så du behöver inte använda din hemadress.

• Skriv avsändaradressen överst i brevet. Detta hjälper identifiera det om det blir separerat från kuvertet.

• Inkluderar en hälsning på toppen av ditt brev som betyder korrespondenstypen du vill ha. Vissa människor i fängelse söker relationer. Andra är intresserade av vänskap. "Hej" och "Kära" är neutral hälsningar som vanligtvis fungerar i alla situationer, oavsett om du skriver till en familjemedlem, vän eller främling.

• Förklara i första stycket i brevet vilken typ av korrespondens du vill ha. Inte innebära eller ignorera problemet. Om du skriver att erbjuda familjär stöd eller bara som en vän, säger det mycket tydligt. Om du är öppen för bildar mer av en relation, kan du säga detta, men var försiktig. Du vill inte intagen att få fel uppfattning. Du behöver fortfarande sannolikt ska motsvara flera gånger och lära känna varandra innan någon typ av relation kan bildas.