mynewspapers.net

Hur man Cement styrelsen listerFibercement ombord, även känd som backer board, är en integrerad del av keramiska plattor eller naturlig sten installation. Kjolar är vertikala delar av fibercement ombord används för att skapa ett cementbaserade substrat för thinset mortel att följa när du installerar ditt kakel eller sten. Medan typ av fibercement ombord du använder varierar beroende på tillverkare, installationsmetoder för alla cement och fibre styrelser förblir densamma, oavsett om det är mögel-resistent eller vanliga fibercement ombord.

Instruktioner

• Mät din kjol område att avgöra hur mycket cement styrelse måste du köpa. Beräkna kvadratmeter och lägga till 15 procent extra för att du har tillräckligt för avfall, bara i fall. Köp skruvar beroende på typ av material bifogar du fibercement ombord (träskruvar eller metall skruvar, till exempel).

• Mäta en bit av fibercement ombord att klippa den för att passa. Börja från botten av din installation område och arbeta dig uppåt. Markera dina bitar av fibercement ombord med en penna och måttband, och sedan hålla rak kant mot styrelsen och kör mattkniv ner längden på styrelsen för vertikala eller horisontella nedskärningar.

• Fäst styrelsen längs snittet (böja den från skära med en vass, knäppa motion), sedan klippa baksidan av styrelsen med en mattkniv. Göra några nedskärningar runt fixturer eller kärl med hålet såg.

• Skjut styrelsen på plats. Skruva på pinnskruvarna (metall eller trä) på yttre hörnen av pjäsen för att hålla den på plats. Använd nivå och penna för att markera platsen för vertikala reglarna och sedan bifoga en skruv varje 4 till 6 inches upp vertikala märket att montera bit fast på väggen. Upprepa processen för varje enskild del av fibercement ombord installation.