mynewspapers.net

Hur man byter tonerkassetter på HP LaserJet 2420

Hur man byter tonerkassetter på HP LaserJet 2420


Oavsett om du använder skrivaren HP LaserJet 2420 på jobbet eller hemma, är att veta hur man ändrar tonerkassetten viktigt. När Skriv ut börjar blekna och utskriftskvaliteten försämras, återställer ändra tonerkassetten kvaliteten på utskrifter. Ändra tonerkassetten på en LaserJet 2420 är inte svårt, men det är viktigt att använda rätt teknik.

Instruktioner

• Leta upp små låset på ytterdörren till skrivaren. Dra spärren för att öppna dörren och få tillgång till tonerkassetten.

• Förstå används tonerkassetten i handtaget och lyfta försiktigt den ur skrivaren. Ställ in tonerkassetten avsatts för återvinning.

• Öppna rutan som innehåller den nya tonerkassetten och ta bort alla förpackningsmaterial som används för att skydda kassetten under transporten. Förstå tonerkassetten i handtaget och sänka den i skrivaren tills den låser på plats. Stäng dörren av skrivaren. Ytterdörren stängs inte om tonerkassetten inte är ordentligt instucken.

• Placera används tonerkassetten i rutan och band det stängde. Anbringa förbetalda fraktetiketten som följde med den nya tonern, och använda den för att skicka den använda patronen tillbaka för återvinning.