mynewspapers.net

Hur man byter tegel marksten runt en Pool

Hur man byter tegel marksten runt en Pool


De flesta pool anläggningar inkluderar en dekorativ trottoaren området kring vattnet. Detta område serverar inte bara som ett visuellt element till poolen men som säkerhet element också. Brick asfaltläggare används ofta för att skapa denna trottoaren på grund av deras hållbarhet även i en konsekvent våtutrymme och nonslip arten av materialet. För fortsatta säkerhet, måste du omedelbart ersätta marksten som har skadats eller som på något sätt pried upp. Ersättning är lättare än den ursprungliga installation förlopp. Med hjälp av matchande marksten och korrekt förfarande ger dig en ersättning fix som visas inte skiljer sig från den omgivande ytan.

Instruktioner

• Ta bort paver behöver ersättning. Ta bort injekteringsbruk i lederna kring paver med hjälp av en carbide injekteringsbruk blad att skära igenom och gräva ut injekteringsbruk. Om asfaltläggare lederna är sand fylld, sedan gräva ut sanden med en stålborste, clearing leden tills du når sandbädden asfaltläggare är placerad på. Placera en liten prybar i motsatta lederna på två sidor av asfaltläggare. Applicera tryck till prybars att få bort paver från dem bredvid den. Ta bort gamla asfaltläggare och ställ det åt sidan.

• Använd en kall mejsel och hammare för att avlägsna thinset mortel under gamla paver om thinset användes. Rensa ut mortel helt, och sedan använda en tråd borste för att borsta bort eventuellt överblivna skräp. Om sand användes som bas för din marksten, gå till steg 7.

• Skär några asfaltläggare nödvändigt att passa med en våt såg utrustade med murverk blad. Du kan hyra våta sågar från en hem förbättring butik eller utrustning Uthyrning butik.

• Blanda ett parti av thinset murbruk skall utgöra en säng för ersättning paver enligt murbruk tillverkarens instruktioner.

• Sprida sig ett lager av murbruk thinset i hålet med en v-form murslev. Använda v-form kanten av murslev för att höja åsar i morteln och placera paver in i utrymme, att trycka fast.

• Kontrollera att asfaltläggare är lika med dem som omger den med hjälp av en snickare nivå. Använd en gummi-headed mallet för att peka på den nivå vid behov. Låt murbruket torka i 24 timmar.

• Spak ut någon sand i hålet om sand används som bas för din pool marksten. När nivå, placera paver centrerad i öppningen. Kontrollera att asfaltläggare är nivå med omgivande marksten med snickarens nivå, och sedan peka på det på plats eller lägga till och ta bort sanden från sandbädden vid behov.

• Injekteringsbruk skarven mellan marksten. Blanda en slipad injekteringsbruk och gälla paver ytan med hjälp av ett injekteringsbruk float. Sprida injekteringsbruk i leden, fylla fogen helt. Vänta 15 minuter för injekteringsbruk torka, och gå sedan över injekteringsbruk och paver med en fuktig svamp ta bort överflödigt material.

• Vänta en ytterligare 2 timmar och sedan gå över paver endast med en torr trasa att ta bort eventuella haze lämnade över av injekteringsbruk ansökan. Att bruket torka i 2 veckor.

• Injekteringsbruk med sand istället om sand används för gemensamma linjer i omgivande marksten. Fyll lederna med sand genom att sprida ett lager av sand ovanpå asfaltläggare och använda en kvast för att sopa det i leden.

• Spray paver med ett lager av tätningsmedel lämpligt att utläggare material. Att tätningsmedlet att torka helt innan du använder ytan.