mynewspapers.net

Hur man byter slitna sätet stoppning i lastbil eller bil

Hur man byter slitna sätet stoppning i lastbil eller bil


Stolen är en av de mest avgörande faktorerna när det gäller din komfort när du kör din bil eller lastbil. Stolarna i fordon är vadderade och täckta med oavsett efterbehandling material har din typ av fordon, allt från tyger till läder till dukar. Med tiden sätet stoppning inom din plats kommer att slitas ut och du kommer att behöva reparera sätena tillbaka till deras ursprungliga tillstånd för fortsatt komfort. Ersätta sätet fyllningen kan du anpassa den nya nivån av stoppning och göra din bil eller lastbil som helt nya igen.

Instruktioner

• Se ägarhandboken för exakta specifikationer på hur du tar bort platser från din bil eller lastbil, som kommer att variera fordon till fordon. Använd en skiftnyckel från uppsättningen och lossa bultarna som håller stolen på av fästen. Ta bort stolen helt från bil eller lastbil och Ställ in den i en ren, nivå plats där du kan arbeta på den.

• Besluta om du vill bara ersätta stoppning, eller om du vill ersätta utfyllnaden plus ersätta gamla materialet omfattar sätet. Dra stoppning ur det drabbade området om du vill bevara det befintliga materialet. Använd verktyget kniv för att göra ett snitt längs med sätet på den sidan att göra plats för ny stoppning. Klipp ny stoppning för att passa och skjut den på plats. Sy tillbaka materialet ihop och installera om sätet.

• Ta bort sitsen från ordförande plenarförsamlingen för din bil eller lastbil anvisningarna på ägarhandboken. Helt ta bort den gamla klädseln plus utfyllnad om det är i mycket dåligt skick. Mäta nya material med hjälp av den gamla klädseln som referens, och lägga till ett par inches till varje mätning för inseams. Vrid materialet inifrån och ut och sy tre av kanterna med symaskinen. Aktivera den materiella högra sidan och infoga sätet stoppning. Sy den sista kanten med symaskinen eller för hand och sätt tillbaka sätet som ordförande plenarförsamlingen.

• Sätta ryggstödet i din bil eller lastbil. Tillbaka hela församlingen att monteringsskenor på brädan och dra åt bultarna.