mynewspapers.net

Hur man byter RCA kabeln på en Technics skivspelare

Hur man byter RCA kabeln på en Technics skivspelare


Ersätta RCA kabeln på en Technics skivspelare är extremt lätt att göra. Allt som krävs är en ersättare. RCA kablar används allmänt i ljud- och videoutrustning. De är billiga och kan köpas på alla stora elektronikaffärer som Best Buy, Circuit City och Frys. Längden på RCA kablar varierar från 3 till 100 fot, och längden behövs beror på där i andra änden av kabeln ansluts.

Instruktioner

• Ta bort gamla RCA kabeln från baksidan av Technics skivspelaren. RCA tråd vilja sannolikt anslutas till baksidan av skivspelaren "utgång". Dra RCA sladden ut genom att ta bort kopplingen individuellt. RCA ljud ledningar har två anslutningar, en röd och en vit, för vänster och höger kanal signaler. Upprepa denna process i andra änden av kabeln med vad den är ansluten till--till exempel, förstärkaren eller mixern.

• Mäta längden på gamla RCA kabeln och köpa en ny ersättare RCA tråd av exakt samma längd. RCA kablar finns på alla stora elektronikaffärer, ljud butiker och många järnaffärer. En 3-fots tråd kostar mindre än £3. Priset ökar liksom längden på kabeln.

• Anslut den nya ersättare RCA sladden på baksidan av Technics skivspelaren. Kontrollera att kabeln är ansluten till samma portar som gammal en togs bort. Matcha röda uttaget av RCA kabeln med den röda porten av Technics skivspelaren och göra samma sak med vit tråd och port. Anslut den andra änden av nya RCA kabeln med den andra del av utrustningen. Igen, se till att den nya RCA-kabeln är ansluten till samma portar som den gamle var. Testa systemet för att se till att den nya wire verken.