mynewspapers.net

Hur man byter räcken på Cement trappa

Hur man byter räcken på Cement trappa


Metal räcken kan vara säkert, men de kan också vara fula som de korroderar och rostar med tiden. Du kan ersätta gamla räcke med en attraktiv trä räcke utan att ens behöva en murverk borr. När du gör räcken, Använd alltid en tryckimpregnerat, röta resistenta trä så att det kommer att pågå i år framöver. Bästa skogen för räcken är överlägset cedar, som det är naturligt bugg och ruttna-resistenta.

Instruktioner

• Skära bort allt utom säkrade vertikala bitar från gamla räcket med en bågfil.

• Skär ett dado som motsvarar diametern på den vertikala bitar på gamla staketet i de 2-gånger-4 lager räls. Dados bör komplettera så att du kan placera två av lager rälsen tillsammans att helt omringa gamla stöttorna.

• Rita rätt vinkel för en lutning på lager rälsen med en penna och skär vinkeln på rälsen med en chop såg. Vinkeln beror på hur brant dina steg är i förhållande till räcket.

• Montera inlägg med konstruktion lim för att hålla dem samman och klämma fast dem på plats. Placera shims på inlägg om nödvändigt att säkerställa en nivå och även passar.

• Bifoga din önskad ledstången bitar till inlägg när limmet är torrt. Ledstänger kan beställas från någon brädgård eller hem förbättring butik.