mynewspapers.net

Hur man byter naturliga bakterier på grund av overusage av antibiotikaAntibiotika är viktiga i kampen mot skadliga bakterier, men enligt ActionBioscience.org, de kan orsaka skador av döda goda bakterier, rubba balansen av mikrober i mag-tarmkanalen. Med överanvändning av antibiotika är det klokt att fylla på de goda bakterierna i kroppen. Detta kan göras med naturlig mat källor samt probiotika och prebiotika kosttillskott.

Instruktioner

• Lägga till mat källor av goda bakterier i din kost. Den mest välkända av dessa livsmedel är yoghurt och kefir, som är en yoghurt-liknande dryck. Andra källor av goda bakterier, enligt hälsa 24, är miso, en sojaböna pasta mest populärt används i Japansk misosoppa, surkål och tempeh, en fermenterad soja mat.

• Ta en Probiotiska tillägg, som finns på hälsokostbutiker eller på nätet. Det finns många varumärken och typer att välja mellan. Det kan komma i en formel pulver eller kapslar och ofta kräver kylning. Enligt kvinnor för kvinnor, kommer köpa mindre kvantiteter av probiotika på regelbunden basis att vara säker att kulturerna är så aktiv som möjligt. Kvinnor till kvinnor rekommenderar även kosttillskott med stammar av Saccharomyces, Lactobacillus acidophilus och bifidobakterier i miljarder.

• Ta ett prebiotiska tillskott. Prebiotika är en kostfiber som är en källa till energi för goda bakterier i tarmen och stimulerar deras tillväxt. Som probiotika, de finns en hälsokost butiker och online.