mynewspapers.net

Hur man byter Headliner på en Ford F-150

Hur man byter Headliner på en Ford F-150


Headliner ersättning kan vara kostsamt och en verkstad kan hålla din lastbil för upp till en vecka, beroende på hur snabbt de arbetar. Du kan ersätta headliner själv och spara pengar och tid. När du har de redo material, kan din lastbil har en ny headliner installeras i mindre än en timme. Lär dig hur man byter headliner för en Ford F-150 så att du kan göra dina egna reparationer och bli av med gamla eller hängande headliner.

Instruktioner

• Ta bort gamla headliner från Ford F-150 genom att ta bort synliga Phillips skruvarna från plast trim bitar runt kanterna av headliner. Ta bort de Phillips skruvarna som håller solskärmar. Det finns en skruv på varje sida av solskyddet. På äldre modeller dras headliner styrelsen nu. På nyare modeller, använda en platt skruvmejsel ta bort plast fallet kring overhead lamporna. Sätt in skruvmejseln och pop plast. Lamporna kan bo på plats.

• Dra headliner styrelsen ut ur lastbilen och lägga den på marken eller på baksidan av lastbilen för ett längre arbete. Om du använder den gamla headliner styrelsen och lägga till nytt headliner material, dra det gamla materialet bort. Använda sprejlim för att fästa det nya tyget till styrelsen. Använda sax för att klippa ut alla hål för overhead ljus. Gör små hål för skruvarna i området sun visor.

• Placera headliner tillbaka inne i lastbilen med det nya materialet nedåt. Har en vän som håller headliner medan du bifoga trim bitar tillbaka längs kanterna av headliner. Byt ut skruvarna i trim och på solskärmar. Ersätta överljus om det behövs. Tryck den på plats och det bör dyka tillbaka i.