mynewspapers.net

Hur man byter Guide öljetter

Hur man byter Guide öljetter


Guide öljetter används i en mängd olika applikationer för att tillhandahålla parametrar för en passage. Många guide öljetter gå igenom friktion och stress som en sladd passerar genom dem med varje användning. Med tiden kan en ögla varp eller försvaga från regelbunden användning. Slitna öljetter kan tas bort och ersättas utan att orsaka skador på det omgivande materiellt. Ersätta guide öljetter och få lina tillbaka på rätt spår att ge nytt liv till en gammal pjäs.

Instruktioner

• Mät diametern på öppningen och bredden på fälgen på gamla guide öljetter. Hitta en som inte har gått ur runt för att få den mest exakta mätningen.

• Filen in i slitna kanten av öljetter tills de skiljs åt. Stoppa arkivering före styckning i det omgivande materialet. Dra ut den gamla öglan med fingrarna eller en uppsättning av vass tång.

• Centrum hålet i materialet över en arbetsbänk eller trä block. Välj öljetter med samma öppning och rim storlek som de som togs bort. Skjut en guide ögla från undersidan så lång stam portion peta upp genom hålet.

• Anslut avsmalnande av ögla setter till stammen av öglan. Klicka på platta baksidan slutet av setter curl stammen runt sidorna av hålet. Ta bort setter och tryck försiktigt på öglan att säkra det på plats.