mynewspapers.net

Hur man byter glasögon templet slutar

Hur man byter glasögon templet slutar


Monokel templet ändarna kan bli bruten och knäckt över tiden, men det är inte så en rejäl uppgift att ersätta dem. Ta bort och ersätta trasiga glasögon templet ändarna kan göras i några minuter tid med en tång och en pärla typ ram varmare. En pärla typ ram varmare är en liten elektrisk värmare som är formad som en låda och används för att värma bildrutan för att justera.

Instruktioner

• Ta bort templet från ramen genom att skruva loss gångjärnet med en skruvmejsel. Vrid skruven på gångjärnet moturs för att ta bort den.

• Placera templet i ramen varmare och låt templet varm i några minuter. Denna gång i ramen varmare hjälper lossa templet från metall kärnan och hjälpa den att glida av för enkel borttagning. Metall kärnan är stammen som templet slutet glider.

• Ta bort templet slutet med tången genom att klämma spets och dra i slutet av metall kärnan. Ren metall kärnan i templet och se till att det finns inga vassa kanter.

• Värm metall kärnan i ramen varmare i 5 minuter. Ta metall kärna ut och bilden nya templet slutet på metall kärnan. Fortsätta till bild det nya templet slut på tills du inte kan någon driva det längre.