mynewspapers.net

Hur man byter fläktmotor på en chrysler minivan

Hur man byter fläktmotor på en chrysler minivan


När du beställer en VVS varmvattenberedare fläktmotor på en Chrysler minivan, vara noga med att inkludera året, fabrikat, modell och motorstorlek. Det kan finnas flera olika motorer, beroende på modell och typ av luftkonditionering och värmeaggregat anställd. Dessutom nämner om fordonet har dubbla luft. Ett dual luftkonditioneringssystem har två fläktar, en framför och en i ryggen, skiljer sig något. Spara fläktblad eftersom den nya motorn inte omfattar fläkten.

Instruktioner

• Ta bort handskfacket genom att ta bort skruvarna på undersidan som säkrar locket och den översta raden av skruvar--inklusive anfallare spärren--använda en socket. Fläkt motorn ligger bakom handskfacket. Med en sockel, ta bort skruvarna i platt plast plattan som täcker fläktmotor.

• Koppla ur eluttaget från fläktmotor. Dra genomföringen med den elektriska kabeln ur fläkt motor fallet. Feed tråd genom motorn. Du kan se där kabeln från motorn passerar genom fallet med en genomföring försegla hålet.

• Ta bort de tre skruvarna säkra fläktmotor till fallet, ta sedan ut motorn. Ta bort muttern säkra fläkten till motoraxeln med en socket. Lyft fläkten från riggen. Placera fläkten på den nya motorn. Montera muttern och dra åt.

• Installera nya motorn i sin ficka i fallet. Installera de tre skruvarna och dra åt. Passera den elektriska sele tråden med genomföring genom fallet och driva genomföringen på plats.

• Anslut elektriska sele. Installera den täcka pläterar och skruvarna och dra åt. Installera handskfacket och skruvarna och dra åt.