mynewspapers.net

Hur man byter en väggmonterad dusch tvålkoppNär din väggmonterad tvålpump bryter eller dess montering slits, måste du köpa en ersättare tvålpump. Du kan välja vilken typ av tvålpumpen baserat på resten av ditt badrum inredning, eller du kan välja tvålpumpen sannolikt att pågå längst. Tvål dispensrar är vanligtvis installeras på samma sätt oavsett materialet de är gjorda av, även om du kommer att använda en borrmaskin för installation. Tvålpumpen ska installeras på en lätt att nå nivå för dig och dina gäster.

Instruktioner

• Håll tvålpumpen på plats på önskad plats på väggen, med hjälp från en vän. Använd ett vattenpass för att hålla tvålpump rätades, och markera områdena som skall borras med hål, med en markör eller penna. Avsätta tvålpumpen. Om du ersätter en tidigare väggmonterad Tvåldispenser, ta bort skruvar och spikar med en skruvmejsel.

• Borra hål i de markerade punkterna, med rawl pluggar för att hålla skruvarna på plats, om du inte vill använda hål kvar från en tidigare väggmonterad tvålpump.

• Håll tvålpumpen på plats igen med en väns hjälp medan du sätter skruvarna på plats och dra åt dem. Kom ihåg att inte dra skruvar, så du kan bryta tvålpumpen. Eftersom du ersätter en tidigare tvålpump, kanske du kan använda hål kvar från den tidigare tvålpumpen i stället för att borra nya hål. Om du inte använder hål från en tidigare tvålpump, fyll hålen med täta. Att täta torka minst en dag.